KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí

 

Odkaz na sekci moje-karta

COOP-BOX

Nová Louže

Fortel

COOP Mobil


Certifikáty pro lihoviny

EET

Náš partner

Zákaznický e-mail

Váš názor je pro nás důležitý
Prodávající:
KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí
informuje spotřebitele o tom,
že subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů je Česká obchodní inspekce se sídlem v Praze 2, Štěpánská 567/15, PSČ 120 00, www.coi.cz .

Kontakt

KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí
Tvardkova 1191
562 13 Ústí nad Orlicí
Tel.: +420 465 553 111
Fax: +420 465 523 082
E-mail: info@konzumuo.cz
Smažený sýr bez smažení

 

POTŘEBNÉ INGREDIENCE:

150 g tvrdého sýra, 200 g šunky, 6 celých vajec, 6 čajových šálků, tuk a strouhanka na vymaštění hrnečků

POSTUP PŘÍPRAVY:
Toto je tip na výbornou a rychlou večeři, přičemž odpadá obalování sýra v trojobale.

Není to tak tučné a sýr nevytéká na pánev. Postup je velmi jednoduchý.....

 

Smazeny syr bez smazeni

Potřebné suroviny. Ještě tu chybí tuk a strouhanka na vymazání a vysypání hrnečků.

 

Smazeny syr bez smazeni12

Sýr nastrouháme a šunku najemno nasekáme na malé kousky.

 

Smazeny syr bez smazeni6

Hrnky řádně vymastíme, vysypeme strouhankou a jdeme plnit.

 

Smazeny syr bez smazeni3

Začínáme vrstvou strouhaného sýra.

 

Smazeny syr bez smazeni11

Na sýr následuje nasekaná šunka.

 

Smazeny syr bez smazeni9

Na šunku rozklepneme 1 vajíčko.

 

Smazeny syr bez smazeni10

Na vajíčko opět navrstvíme šunku.

 

Smazeny syr bez smazeni8

A nakonec opět vrstvu nastrouhaného sýra.

 

Smazeny syr bez smazeni2

Naplněné hrnky vložíme do vyššího plechu, nebo pekáčku, který zalijeme vroucí vodou, tak do ½ výšky hrnečků.

 

Smazeny syr bez smazeni6

Pak vložíme do rozpálené trouby a pečeme při vysoké teplotě - cca 230 st. C po dobu cca 20 minut do zlatohnědé barvy.

 

Smazeny syr bez smazeni5

Již „upečený“ sýr.

 

Smazeny syr bez smazeni4

Podáváme s vařenými či opečenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Je to výborné a přejeme dobrou chuť.

Posílá a přeje dobrou chuť

V. Řehák, Č. Třebová - Parník